Bezoek ons op facebook!
Bel direct 0485470166 Afspraak maken Hoofdmenu
FysioSupport werkt nauw samen met kliniek ViaSana

Onze samenwerking met kliniek ViaSana

FysioSupport werkt nauw samen met kliniek ViaSana. Zo verzorgt FysioSupport de fysiotherapie in de kliniek. U komt ons bijvoorbeeld tegen op de klinische afdeling waar clienten revalideren na een nieuwe knie- of heupprothese of na een rug, knie of schouderoperatie.

Tevens heeft collega fysiotherapeut Michel Scheenloop een spreekuur naast die van de orthopeden. Hij verzorgt controles na knie- en schouderoperaties en ondersteund de orthopeden in de diagnosestelling en behandeling. Hij is met name gespecialiseerd in ketenproblematiek.

Ook in de informatievoorziening wordt er samengewerkt met kliniek ViaSana. Mario Hermens verzorgt maandelijks een informatieavond voor de clienten die een nieuwe voorste kruisband krijgen. Coert Comans is regelmatig aanwezig bij de presentatie voorafgaand van een nieuwe knie of heup.

Voor het waarborgen van de beste behandeling, maar ook het verbeteren en perfectioneren van de zorg zitten de fysiotherapeuten van FysioSupport samen met de orthopeden in verschillende werkgroepen. Zo is er bijvoorbeeld een knie-, wervelkolom en een schouder werkgroep.

Als laatste worden er in de praktijk veel clienten behandeld die vanuit de kliniek doorverwezen worden. Dit kan voor revalidatie of voor gewone fysiotherapie/manuele therapie zijn, maar door de specialistische manier van kijken komen er ook veel clienten voor een uitgebreid onderzoek waarnaar ze dan weer naar hun eigen fysiotherapeut terug gaan.

Bezoek de website van ViaSana: http://www.viasana.nl


Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
sitemap | disclaimer
FysioSupport 's Hertogenbosch
Hedikhuizerweg 15
5222 BC 's Hertogenbosch

0485 470166
info@fsfitland.com
FysioSupport Mill
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill

0485 470166
info@fsfitland.com
fysiotherapie