Bezoek ons op facebook!
Bel direct 0485470166 Afspraak maken Hoofdmenu

CH- Alpha te koop bij FysioSupport

Waarom CH-Alpha®?

Dankzij onze gewrichten kunnen we ons vlot en soepel bewegen. Hierbij is vooral het kraakbeen in de gewrichten van belang. Het vormt een glad oppervlak dat voorkomt dat de botten over elkaar schuren. Door zijn specifieke structuur werkt kraakbeen tevens als een soort schokdemper. Onder zwaar gewicht of bij zware lichamelijke inspanningen wordt het kraakbeen samengedrukt. Het kraakbeen krijgt zijn oorspronkelijke vorm terug indien er geen belasting meer optreedt.

Deze unieke flexibele eigenschappen dankt het kraakbeen aan collageen en proteoglycanen. Het collageen zorgt voor de structuur waar een gel van proteoglycanen en water in zit. Collageen zorgt voor de stevigheid van het kraakbeen; de proteoglycanen voor de elasticiteit.

Bijna 60% van de kraakbeenmatrix bestaat uit collageen. Collageen is van belang voor het blijven functioneren van uw gewrichten.

Bij ouder worden, overgewicht of intensief sporten kan CH-Alpha® helpen het kraakbeen te behouden. De gewrichten blijven soepel.
Het gewrichtscollageen CH-Alpha® kan dan een extra aanvulling betekenen op uw dagelijkse voeding. CH-Alpha® is een hoogwaardig collageen hydrolysaat, geschikt voor alle gewrichten.

CH-Alpha® : één inname per dag

Iedere drinkampul bevat een dagelijkse hoeveelheid van 10 gram collageen hydrolysaat CH-Alpha®. Naast collageen hydrolysaat, bevat iedere drinkampul CH-Alpha®  vitamine C. CH-Alpha® heeft een fruitige smaak. Indien gewenst kan CH-Alpha® gemengd worden met andere dranken zoals water of sinaasappelsap. Geschikt voor diabetici. Per drinkampul (25ml): <0,2 BE (broodeenheid). Bevat geen alcohol. 

CH-Alpha®: een kuur van minimaal drie maanden

Geadviseerd wordt om CH-Alpha® gedurende minstens drie maanden ononderbroken in te nemen. CH-Alpha® bevat uitsluitend geselecteerde voedingsingrediënten. In zeldzame gevallen kan winderigheid of diarree optreden. CH-Alpha® kent geen interacties met geneesmiddelen. De maandverpakking bevat 30 drinkampullen.

Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
sitemap | disclaimer
FysioSupport 's Hertogenbosch
Hedikhuizerweg 15
5222 BC 's Hertogenbosch

0485 470166
info@fsfitland.com
FysioSupport Mill
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill

0485 470166
info@fsfitland.com
fysiotherapie