Bezoek ons op facebook!
Bel direct 0485470166 Afspraak maken Hoofdmenu

Wie is FysioSupport en waar staan we voor?

Algemene informatie

FysioSupport is een reguliere fysiotherapiepraktijk die met alle zorgverzekeraars contracten heeft. FysioSupport is gevestigd in Mill. Tevens verzorgen we de fysiotherapie in kliniek ViaSana in Mill.

Naast de reguliere en klinische fysiotherapie heeft FysioSupport verschillende specialisaties in huis. Dit maakt dat cliënten soms van ver buiten de gemeentegrens naar de praktijk komen. Dit zijn met name mensen die al elders fysiotherapie gehad hebben, maar niet het gewenste resultaat behaald hebben. Verder wordt ook steeds vaker gezien dat cliënten bij FysioSupport komen revalideren na een operatie vanwege de faciliteiten en de gespecialiseerde fysiotherapeuten. 

FysioSupport heeft een samenwerkingsverband met sportcentrum Fitland en met kliniek ViaSana waardoor we onze cliënten veel mogelijkheden kunnen bieden om te werken aan hun herstel. Zo kan er gebruik worden gemaakt van de trainingsfaciliteiten van Fitland en vindt er wanneer nodig overleg plaats met de orthopeden van ViaSana over onze cliënten.

FysioSupport biedt u de volgende voordelen.

 

Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
sitemap | disclaimer
FysioSupport 's Hertogenbosch
Hedikhuizerweg 15
5222 BC 's Hertogenbosch

0485 470166
info@fsfitland.com
FysioSupport Mill
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill

0485 470166
info@fsfitland.com
fysiotherapie