Bezoek ons op facebook!
Bel direct 0485470166 Afspraak maken Hoofdmenu

Carola
Meijer - Tielemans

Naam: Carola Tielemans.
Geboortedatum: 23-07-1979 

BIG: 39063240604

Werkervaring: Werkzaam sinds 2004
Ingeschreven in Centraal Kwaliteitsregister (CKR) als: Algemeen Fysiotherapeut 
Specialisatie: Sportfysiotherapie (IAS)
Subspecialisaties: Schouder, sportrevalidatie ( m.n. knierevalidatie), medisch fitness.revalidatie, klinische fysiotherapie, runningtherapie

Lidmaatschappen

Algemeen

Ik ben Carola Tielemans en ik werk sinds mei 2006 als fysiotherapeute voor FysioSupport. Ik werk hier fulltime (40 uur). Ik heb het hier nog steeds ontzettend naar mijn zin, dit komt met name door de variërende werkzaamheden. Het werk is afwisselend in zowel de praktijk als in kliniek ViaSana. Ook doen we veel met sportrevalidatie/ fitness, omdat we de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van de faciliteiten van Fitland. (Fitnesscentrum). Ons team is de laatste jaren erg gegroeid. Dit komt ten goede aan de samenwerking, mogelijkheden voor therapie en vakinhoudende specialisaties.

Opleiding en ervaring

Ik heb de opleiding fysiotherapie gedaan aan de HAN in Nijmegen.  In 2004 heb ik mijn diploma gehaald. Tot aan mijn vaste aanstelling bij FysioSupport  ben ik veel bezig geweest met revalidatie.Hierin ligt ook mijn interesse, met name sportrevalidatie. Daarom ben ik het IAS gaan doen. Deze heb ik in 2009 afgerond. Hier heb ik vooral veel geleerd over (sport)revalidatie/ training na knie(met name voorste kruisband , enkel, schouder en rugblessures. Verder heb ik nog cursussen gedaan met betrekking tot deze opleiding.

Persoonlijke info

Ik ben woonachtig in Weurt samen met mijn man Pieter en onze dochter. Mijn hobby’s zijn hardlopen, zwemmen, tennis en zingen.  Als ik hiernaast nog tijd over heb zit ik graag met onze boot op het water.

Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
sitemap | disclaimer
FysioSupport Mill
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill

0485 470166
info@fysiosupport.com