Bezoek ons op facebook!
Bel direct 0485470166 Afspraak maken Hoofdmenu

Eveline
Kessels

Naam: Eveline Kessels
Geboortedatum: 15 april 1986

Werkervaring: Werkzaam sinds 2007.
Ingeschreven in Centraal Kwaliteitsregister (CKR) als: Algemeen Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut
Specialisatie: Master Sportfysiotherapeute en sportfysiotherapeute (E.S.P.)
Subspecialisaties: Dry needling wervelkolom en extremiteiten, sportrevalidatie, shockwave behandeling, knierevalidatie, wervelkolomrevalidatie

Lidmaatschappen

Algemeen

Ik ben Eveline Kessels en sinds februari 2010 werkzaam bij FysioSupport. Wat mij ontzettend aanspreekt binnen mijn huidige werk zijn de afwisselende werkzaamheden (fysiotherapie, sportrevalidatie, dry needling en klinische fysiotherapie binnen kliniek ViaSana), de sfeer binnen het team fysiotherapie en de uitstekende accommodatie.

Opleiding en ervaring

In juni 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de HAN te Nijmegen. Hierna ben ik me gaan specialiseren tot E.S.P. sportfysiotherapeute en deze opleiding heb ik in september 2009 afgerond. Om mijn sportspecialisatie compleet te maken ben ik verder gaan studeren en in mei 2013 ben ik betiteld als Master Sportfysiotherapeute aan de SOMT te Amersfoort. Één van mijn eindproducten voor het behalen van mijn diploma is ook een meerwaarde geweest voor ViaSana; het opstellen van een richtlijn revalidatie na een microfracture operatie aan de knie. Deze is te vinden op de website van ViaSana. Ik werk graag met sporters, hun inzet en motivatie geven mij energie.

Verder heb ik jaarlijks cursussen gevolgd om mijn kennis wat betreft de behandeling en revalidatie van mijn patiënten verder te verbreden. De meest recent gevolgde cursussen dry needling (extremiteiten 2015 en wervelkolom 2016) hebben mij veel meer mogelijkheden gegeven bij de behandeling van pijnpunten.


Na mijn afstuderen aan de HAN heb ik een tweetal waarnemingen gedaan in de particuliere praktijk, waarna ik zo’n anderhalf jaar werkzaam ben geweest bij een arbeidsreïntegratiebedrijf. Hier zag ik veelal patiënten die een combinatie hadden van fysieke en mentale problematiek, waardoor ze niet (meer) in staat waren te functioneren in het arbeidsproces. Mijn hart ligt uiteindelijk meer in de sport waardoor ik na afronding van mijn specialisatie E.S.P. sportfysiotherapie de keuze heb gemaakt van baan te willen veranderen.
Binnen FysioSupport houd ik me met veel plezier bezig met algemene fysiotherapie, dry needling, shockwave behandeling en sportrevalidatie (VKB, meniscusletsel, microfracture) in de praktijk, alsook klinische fysiotherapie binnen kliniek ViaSana.

Persoonlijke info

In mijn vrije tijd ben ik graag actief in sport; hardlopen en skiën zijn mijn favorieten.

Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
sitemap | disclaimer
FysioSupport 's Hertogenbosch
Hedikhuizerweg 15
5222 BC 's Hertogenbosch

0485 470166
info@fsfitland.com
FysioSupport Mill
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill

0485 470166
info@fsfitland.com
fysiotherapie