Bezoek ons op facebook!
Bel direct 0485470166 Afspraak maken Hoofdmenu

Lars
van Afferen

Naam: Lars van Afferen

Geboortedatum: 19-08-1994

BIG nummer: 69922877704

Werkervaring: werkzaam sinds 2016

Ingeschreven in Centraal Kwaliteitsregister (CKR) als: Algemeen Fysiotherapeut

Subspecialisaties: Knieletsel en (sport)revalidatie waaronder vooral voorste kruisbandrevalidatie en in het algemeen ketenproblemen aan de onderste extremiteit (lage rug, heup, knie, enkel)

Lidmaatschappen

Algemeen

Na mijn eerstelijns stage in 2015 bij collega Mario Hermens heeft FysioSupport mij gevraagd of ik eind 2016 de knie-sportrevalidatie in de avonden wilde gaan verzorgen. Hier heb ik volmondig ja op gezegd en ben me sindsdien volledig gaan focussen op het ogenschijnlijke simpelste gewricht van het lichaam: de knie. Patiënten met knieklachten weten wel beter; het is soms niet zo gemakkelijk om je knieklachten onder de knie te krijgen.

Ervaringen

Eind 2018 heb ik 3 maanden mogen doorbrengen aan de andere kant van de wereld: in Nieuw-Zeeland wel te verstaan. Een unieke ervaring waar ik met mooie herinneringen op terug kijk. Avontuurlijk, creatief en nieuwsgierig…dat zijn de karaktereigenschappen die een patiënt dan ook terug zal zien in mijn werkwijze.

Het komende jaar zal ik me qua scholing en patiënten vooral richten op verdere ontwikkelingen binnen de knieproblematiek. Ook zal ik in oktober 2019 de cursus Dry Needling doorlopen. Momenteel houd ik me vooral bezig met de revalidatie na (gecompliceerde) knietrauma’s en revalidatie na een nieuwe prothese (schouder, heup, knie). Naast werkzaamheden bij FysioSupport kan je mij vlak na je operatie treffen op de verpleegafdeling van Kliniek ViaSana. Hier leer ik patienten kruklopen, transfers en mobilisaties om binnen een veilige omgeving opnieuw terug te keren naar huis.

Persoonlijke info

Samen met mijn vriendin woon ik in de mooiste stad van Nederland: natuurlijk, Nijmegen. Ik voetbal al sinds de mini-F in Mook, het dorp waar ik ben opgegroeid. Ook speel ik tennis en padel (google maar eens) sinds 1,5 jaar. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan het maken van semiprofessionele video’s en zijn festivals in het zomerseizoen vaste prik geworden. En als het even kan ben ik in de winter op de piste te vinden, soms op ski’s, soms op snowboard.

 

Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
sitemap | disclaimer
FysioSupport 's Hertogenbosch
Hedikhuizerweg 15
5222 BC 's Hertogenbosch

0485 470166
info@fsfitland.com
FysioSupport Mill
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill

0485 470166
info@fsfitland.com
fysiotherapie