Bezoek ons op facebook!
Bel direct 0485470166 Afspraak maken Hoofdmenu

Mario
Hermens

Naam: Mario Hermens
Geboortedatum: 25-09-1981

BIG: 19908556004

Werkervaring: werkzaam sinds 2007
Ingeschreven in Centraal Kwaliteitsregister (CKR) als: Algemeen Fysiotherapeut, Manueeltherapeut
Specialisatie: Manueel therapeut MSc
Subspecialisaties: (Sport)revalidatie waaronder vooral voorste kruisbandrevalidatie, knieklachten, enkelklachten, ketenproblemen onderste extremiteit (bekken, benen)

Lidmaatschappen

Algemeen

Ik werk vanaf 2007 bij FysioSupport. Ik houd me veel bezig met revalidatie en sportfysiotherapie en dan zit je hier perfect. De praktijk zit centraal tussen de kliniek en het fitnesscentrum. Er is dus veel kennis aanwezig en tevens zijn de faciliteiten om te revalideren optimaal. Mijn werkzaamheden voor FysioSupport voer ik uit in kliniek ViaSana. Ik loop spreekuur naast de orthopeden waarbij ik controles uitvoer na verschillende operaties. Ook zie ik patiënten die niet goed herstellen na een operatie. Hier zit voor mij de grootste uitdaging in. Ik probeer in de behandeling de hele keten met te nemen. Als een enkel niet goed beweegt, dan heeft dat bijvoorbeeld invloed op een knie. Kijk maar eens naar iemand die met zijn enkel in het gips zit. Het looppatroon is anders dan normaal en de knie zal ook anders bewegen. Haal je het gips weg, dan zal niet alleen de enkel beter gaan bewegen, maar ook de knie. Als je een bewegingsbeperking in de enkel oplost, dan kan dat dus een goede invloed hebben op knieklachten. Daarom moet je bij knieklachten kijken naar de gewrichten, fascies en spieren onder de knie, maar ook boven de knie.

Opleiding en ervaring

Ik heb twee bachelor opleidingen gedaan, namelijk de sportacademie en fysiotherapie. Als fysiotherapeut heb ik me gespecialiseerd in de knie. Daarnaast heb ik twee managementopleidingen gevolgd (Middle Management in de Zorg en Hogere Bedrijfskunde). In 2016 heb ik mijn masterdiploma gehaald als manueel therapeut. Als manueel therapeut leer je te handelen volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en heb je meer tools om patiënten van hun klachten af te helpen.

Persoonlijke info

Ik woon in Uden samen met mijn vrouw en twee kinderen. In mijn vrije tijd probeer ik twee keer per week te hardlopen.

Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
sitemap | disclaimer
FysioSupport Mill
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill

0485 470166
info@fysiosupport.com