Bezoek ons op facebook!
Bel direct 0485470166 Afspraak maken Hoofdmenu

Mario
Hermens

Naam: Mario Hermens
Geboortedatum: 25-09-1981

BIG: 19908556004

Werkervaring: werkzaam sinds 2007
Ingeschreven in Centraal Kwaliteitsregister (CKR) als: Algemeen Fysiotherapeut, Manueeltherapeut
Specialisatie: Manueel therapeut MSc
Subspecialisaties: (Sport)revalidatie waaronder vooral voorste kruisbandrevalidatie, knieklachten, enkelklachten, ketenproblemen onderste extremiteit (bekken, benen)

Lidmaatschappen

Algemeen

Ik werk vanaf 2007 bij FysioSupport. Ik houd me veel bezig met revalidatie en sportfysiotherapie en dan zit je hier perfect. De praktijk zit centraal tussen de kliniek en het fitnesscentrum. Er is dus veel kennis aanwezig en tevens zijn de faciliteiten om te revalideren optimaal. In 2016 heb ik een driejarige masteropleiding manuele therapie afgerond aan de SOMT. Als manueel therapeut leer je te handelen volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en heb je meer tools om patienten van hun klachten af te helpen.

Opleiding en ervaring

Tijdens mijn opleidingsjaren op de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) is de interesse in het menselijk lichaam steeds groter geworden. Ook het persoonlijk trainen van mensen sprak mij erg aan. De keuze om fysiotherapie te gaan studeren, nadat ik mijn bachelor op de ALO behaald had, was snel gemaakt. Deze opleiding heb ik in 2007 afgerond.

De afgelopen jaren houd ik me qua scholing en patiënten vooral bezig met knieproblematiek. Ik ben vooral gespecialiseerd in de Voorste Kruisband (VKB) Revalidatie. Ik verzorg daarbij bijvoorbeeld ook de pre-klinische informatievoorziening voor de VKB-operatie in kliniek ViaSana.
Vanaf 2010 houd ik me ook veel bezig met ketenproblematiek van de onderste keten (van de voet tot aan het bekken zeg maar). Meer informatie hierover vind je onder het kopje specialisaties.

Persoonlijke info

Ik woon in Uden samen met mijn vriendin. In mijn vrije tijd sport ik veel. Ik ga wekelijks afhankelijk van het seizoen hardlopen, mountainbiken of wielrennen. Tevens klim ik veel op de klimwand, in de rots en in de alpen. In het voorjaar en in het najaar ga ik regelmatig naar België om als sportkliminstructeur beginnende klimmers enthousiast te maken.

Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
sitemap | disclaimer
FysioSupport 's Hertogenbosch
Hedikhuizerweg 15
5222 BC 's Hertogenbosch

0485 470166
info@fsfitland.com
FysioSupport Mill
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill

0485 470166
info@fsfitland.com
fysiotherapie