Hoe kunnen we je helpen?

Therapie bij uw eigen praktijk

Door de landelijke aantrekkingskracht van ViaSana, ziet FysioSupport patiënten met complexe bewegingsklachten uit alle windstreken. De medisch specialisten van ViaSana kunnen patiënten met complexe bewegingsklachten doorsturen naar FysioSupport. FysioSupport stelt dan een op maat gemaakt behandelvoorstel samen, afgestemd met de behandelend arts,  die de patiënt bij een andere praktijk in de regio kan vervolgen. Ook patiënten die geopereerd worden bij ViaSana krijgen een revalidatieprogramma dat is samengesteld door FysioSupport. Dit programma kan onder begeleiding van een andere praktijk naar keuze in de regio van de patiënt vervolgd worden. Door samen te werken worden werkwijzen op elkaar afgestemd. Zo vullen wij elkaar aan en versterken wij elkaar.

Een goede samenwerking draagt bij aan het kwalitatief leveren van zorg en in sommige gevallen het verkorten van uw herstelproces. Hier hechten wij als FysioSupport dan ook veel waarde aan.

Meer informatie over de samenwerkingen met andere praktijken en partijen die bekend zijn met de richtlijnen van ViaSana kunt u vinden op voor zorgprofessionals.