Hoe kunnen we je helpen?

FysioSupport behandelt patiënten in de eigen praktijk in Mill. Maar een behandelplan dat gemaakt wordt door FysioSupport kan vaak voortgezet worden bij een andere praktijk in de eigen regio van de patiënt. Door de landelijke aantrekkingskracht van ViaSana, ziet FysioSupport patiënten met complexe bewegingsklachten uit alle windstreken. De medisch specialisten van ViaSana kunnen patiënten met complexe bewegingsklachten doorsturen naar FysioSupport. FysioSupport stelt dan een op maat gemaakt behandelvoorstel op, afgestemd met de behandelend arts, die de patiënt bij een andere praktijk in de regio kan vervolgen. Ook patiënten die geopereerd worden bij ViaSana krijgen een revalidatieprogramma dat is samengesteld door FysioSupport, ViaSana of er wordt gebruik gemaakt van een landelijke richtlijn. Dit programma kan onder begeleiding van een andere praktijk naar keuze in de regio van de patiënt vervolgd worden.

Biodex

Aanmelden nieuwsbrief zorgprofessionals

Fysiotherapeuten kunnen hun praktijk aanmelden voor de nieuwsbrief van ViaSana. Hierin bieden wij, onder meer, informatie over Progress Educations, een opleidingsinstituut dat onderwijsmodules ontwikkelt en doceert voor:

  • Paramedici (fysiotherapeuten, sportfysiotherapeuten en manueel therapeuten)
  • Medici (huisartsen)
  • Overige professionals uit de zorgsector

  • De praktijkgerichte aanpak van Progress Educations, in combinatie met de kleinschaligheid van de opleidingen, zorgt voor kwalitatief hoogstaand onderwijs. De groepsgrootte bedraagt 12 tot 15 personen. De opleidingstrajecten zijn interactief vormgegeven. De topdocenten, die zelf midden in de praktijk staan, maken in hun cursussen gebruik van echte patiënten en casuïstiek. Voorbeelden hiervan zijn actuele feiten binnen de zorg en informatie over scholingen van PECE zorg. Onze persoonlijke aandacht, de doelmatigheid van ons opleidingsaanbod en de toegankelijke trajecten, leiden tot tevreden cursisten die elke opleiding als een meerwaarde voor de praktijk omschrijven.