Hoe kunnen we je helpen?

Indien u een eerste afspraak (intake) wilt maken, kunt 24/7 zelf online een afspraak plannen in de agenda van een fysiotherapeut naar keuze. Indien uw afspraak langer dan 3 maanden geleden is, wordt gestart met een intake/onderzoek én een behandeling. Houdt u er rekening mee dat hiervoor 1 uur gereserveerd is (telt als 2 behandelingen bij uw zorgverzekering). Indien nodig, nemen we contact met u op nadat u het formulier heeft ingevuld.

Er wordt op dit moment getest of het mogelijk is een vervolgafspraak te maken. Uw fysiotherapeut kan aangeven of dit voor u mogelijk is.
Wilt u online een vervolgafspraak maken, klik dan hier.
U heeft hiervoor een Mijnzorgtoegang-account nodig en er moet reeds een intake zijn geweest.

U kunt ook telefonisch een afspraak maken door te bellen (0485 470 166) of te e-mailen (info@fysiosupport.com).
Het secretariaat is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 16:30 uur met uitzondering van donderdagmiddag.

Afspraak annuleren

Wanneer u de afspraak wilt annuleren, bel dan 0485 470 166 of e-mail naar info@fysiosupport.com. Het is niet mogelijk de afspraak online te annuleren.

Account maken

Via het afspraakformulier kunt u direct een account maken. Hiermee weten wij direct uw adresgegevens en indien nodig krijgt u vragenlijsten toegestuurd. Wij stellen het op prijs als u deze alvast invult, zodat de fysiotherapeut tijdens de intake de tijd zo optimaal mogelijk kan besteden aan de behandeling.