Hoe kunnen we je helpen?

Indien u een eerste afspraak (intake) wilt, kunt 24/7 zelf online een afspraak plannen in de agenda van een fysiotherapeut naar keuze. Let op: dit geldt niet voor vervolgafspraken! Nadat u het formulier heeft ingevuld nemen wij contact met u op indien nodig. Let op: Dit geldt niet voor vervolgafspraken. Onze fysiotherapeuten werken overdag en in de avonduren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken door tijdens openingstijden te bellen of te e-mailen.

  • Zelf online een afspraak maken (24/7) >
  • Bel het secretariaat via 0485 470 166. Het secretariaat is geopend op maandag en woensdag van 08.30 tot 13.00 en van 13.30 tot 16.30. Op dinsdag, donderdag en vrijdag is het secretariaat geopend van 8.30 tot 12.30 uur.
  • E-mail naar info@fysiosupport.com

Afspraak annuleren

Wanneer u de afspraak wilt annuleren, bel dan 0485 470 166 of e-mail naar info@fysiosupport.com. Het is niet mogelijk de afspraak online te annuleren.

Account maken

Via het afspraakformulier kunt u direct een account maken. Hiermee weten wij direct uw adresgegevens en indien nodig krijgt u vragenlijsten toegestuurd. Wij stellen het op prijs als u deze alvast invult, zodat de fysiotherapeut tijdens de intake de tijd zo optimaal mogelijk kan besteden aan de behandeling.

Er wordt op dit moment getest of het mogelijk is een vervolgafspraak te maken