Bezoek ons op facebook!
Bel direct 0485470166 Afspraak maken Hoofdmenu

Job
Lomans

Naam: Job Lomans
Geboortedatum: 14-11-1962
BIG nummer: 69034375204
AGB code: 04110968

Werkervaring: Werkzaam sinds 1991
Ingeschreven in Centraal Kwaliteitsregister (CKR) als: Algemeen Fysiotherapeut 
Specialisatie: Orthopedisch gerichte fysiotherapie, sportfysiotherapie (IAS)
Subspecialisaties: CMP (gecertificeerd Mulligan Practitioner), Manuele therapie volgens methode van Mulligan en Mc Kenzie- (Sport)revalidatie van met name knie, heup, schouder en wervelkolom

Lidmaatschappen

Algemeen

Al heel wat jaren ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Drie dagen in de week ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiosupport in Mill. Ik ben bij het behandelen een groot voorstander van het corrigeren (herstellen) van een of meerdere gewrichtsfuncties van een of meerdere gewrichten door de therapeut met een actieve beweging door de patient (=methode volgens Mulligan). Belangrijk hierbij is het behouden van de herstelde functie door een aktieve houding ( beweging en training) van de patiënt. De mooie behandelkamers en de talrijke trainingsfaciliteiten van Fysiosupport garanderen hierbij uitstekende werkomstandigheden. Maar vooral ook de deskundigheid binnen het team, de gezelligheid, de patiëntendiversiteit en de nauwe betrekkingen met Via Sana geven mij veel werkvreugde.

Opleiding en ervaring

Voor mijn studie fysiotherapie was ik werkzaam als biochemisch (moleculair) analist. In deze boeiende tijd van wetenschappelijk onderzoek kreeg ik steeds meer belangstelling voor het funktioneren van het menselijk lichaam. Mijn vele sportieve activiteiten versterkte deze belangstelling, hetgeen uitmondde in de studie fysiotherapie en acupunctuur. Na de vele nascholingen op beide vakgebieden ben ik op dit moment bezig met de opleiding sportfysiotherapie aan de I.A.S. (International Academy of Sportsience).

In mijn behandelingen maak ik graag en veelvuldig gebruik van de behandelmethoden volgens Mulligan; en Mc Kenzie, manuele technieken die m.i. uitblinken in hun eenvoud en hun directe resultaat.

Persoonlijke info

In mijn vrije tijd geniet ik graag samen met mijn vrouw en zoontje van allerlei activiteiten zoals kamperen, fietsen, wandelen of balverstoppertje spelen aan het strand. Daarnaast ga ik heel graag sporten zoals: waterpolo, kitesurfen, (zee)zeilen, alpinisme en mijn grootste sportpassie skiën en snowboarden (ski- en snowboardleraar). Bij een verse poederafdaling of een killing buckelpiste ontstaat er wel een hele grote grijns op mijn gezicht.

Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
sitemap | disclaimer
FysioSupport 's Hertogenbosch
Hedikhuizerweg 15
5222 BC 's Hertogenbosch

0485 470166
info@fsfitland.com
FysioSupport Mill
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill

0485 470166
info@fsfitland.com
fysiotherapie