Hoe kunnen we je helpen?

Coert Comans

Naam: Coert Comans
BIG: 79033373404 
Werkervaring: werkzaam sinds 1983, sinds 2002 bij FysioSupport. 
Specialisatie: Algemeen fysiotherapeut en arbeidsfysiotherapeut 
Subspecialisaties: hart- long- en neurorevalidatie, revalidatie na nieuwe knie / heup, shockwave, dry needling. 

Lidmaatschappen

  • CKR (Centraal Kwaliteitsregister) 
  • KNGF (Koninklijke Nederlands Genootschap voor  Fysiotherapie)
  • NVBV (Bedrijfs- en arbeidsfysiotherapie)
  • VHVL (Vereniging voor  hart- vaat- en longziekten)

Opleiding en ervaring

Ik ben in 1983 afgestudeerd aan de Opleiding voor Fysiotherapie in Nijmegen en heb daarna in verpleeghuis, revalidatie centrum (Maartenskliniek) en algemeen ziekenhuis (Maasziekenhuis Boxmeer 1989- 2003) gewerkt.

Ik heb scholing op het gebied van hart- longproblematiek en inspanningsfysiologie gevolgd. Daarnaast heb ik de opleiding tot Arbeidsfysiotherapeut afgerond.

In 2003 heb ik samen met Fernand van der Doelen FysioSupport opgericht, een snelgroeiende praktijk met momenteel 12 enthousiaste medewerkers.

Specialisatie

Ik heb in het algemeen ziekenhuis veel ervaring opgedaan met de behandeling van hart-  en longpatiënten. Als begeleider van de mountainbikeselectie heb ik kennis opgedaan van met name fiets gerelateerde klachten en als arbeidsfysiotherapeut houd ik mij ook bezig met arbeidsgerelateerde klachten. In onze praktijk behandel ik peesklachten met shockwave.

Persoonlijke info

Ik woon met partner en 2 kinderen in Malden. In mijn vrije tijd ben ik graag met duursport bezig. Ik fiets regelmatig, ben een echte natuurliefhebber en vogelaar. Daarnaast maak ik graag muziek (gitaar).