Hoe kunnen we je helpen?

Bij FysioSupport weten we hoe belangrijk sporten voor je is. Of je nu sport voor je plezier, prestatiegericht of 'omdat het moet', het is vervelend als je niet kan sporten. 

Daarom ondersteunen wij sporters en sportverenigingen in de regio Mill met het volgende initiatief: FysioSupport Sport Ondersteuning.   

Ons doel is dat iedereen met plezier sport en kan blijven sporten! 

Daarom:

  • Zijn wij het aanspreekpunt bij (beginnende) blessures voor de sporters;
  • Werken we samen met sportverenigingen om blessures te voorkomen;
  • Ondersteunen we sportverenigingen door kennis en ervaring te delen op het gebied van sporten, trainen en blessurepreventie door het geven van trainingen en workshops;
  • Begeleiden we sportverenigingen in (opstellen van) het paramedisch beleid rondom gezondheid, blessures en prestatiegericht sporten.
  • Verbinden we sportclubs met elkaar: door samen te werken kom je verder;
  • Ondersteunen we prestatiegerichte sporters in het optimaal presteren met extra begeleiding of trainingen.

Sportspreekuur

Voor leden van aangesloten sportverenigingen is elke maandag de mogelijkheid om gebruik te maken van het gratis sportspreekuur om 17.00 uur. Bijvoorbeeld wanneer je twijfelt aan wat verstandig is om te doen bij klachten, doorgaan met sporten of juist niet? In een korte screening worden de klachten beoordeeld, kun je met vragen terecht en krijg je advies. Het is geen behandelmoment en wordt ook niet in rekening gebracht. Aanmelden is noodzakelijk en is mogelijk door te bellen naar: 0485-470166.


FysioSupport werkt intensief samen met de volgende sportverenigingen:

Benieuwd wat wij samen voor jouw vereniging kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!