Hoe kunnen we je helpen?

FysioSupport heeft een regionale functie in het onderzoeken en behandelen van (complexe) knieklachten en het begeleiden van langdurige revalidaties. Wat kunt u van ons verwachten!?

Deskundige fysiotherapeuten

Onze (sport)fysiotherapeuten hebben veel ervaring in de begeleiding van knieklachten, van pijn aan de knieschijf en letsel aan de voorste kruisband tot herstel na een meniscusoperatie of revalidatie na een knieprothese.

Bij Kliniek ViaSana zijn onze fysiotherapeuten medeverantwoordelijk voor de controles na een knieband operatie en werken ze dagelijks samen met de orthopeden. Alle patiënten die bij ViaSana geopereerd zijn aan de voorste kruisband komen meerdere keren op controle bij FysioSupport om de kracht in het geopereerde been te testen met een Biodex Krachttest.

Extra kennis in het onderzoeken van de klacht

Doordat onze fysiotherapeuten ook in Kliniek ViaSana werken hebben ze veel kennis en ervaring opgedaan in het diagnosticeren van (complexe) knieklachten: wat is nu echt het probleem? Geregeld komen patiënten bij FysioSupport voor een second opinion, op verwijzing van een arts of fysiotherapeut.

Veel ervaring in het revalideren na een operatie

Revalideren na een operatie is uitdagend. Daarom mag u van ons intensieve begeleiding verwachten met nadruk op:

  • Persoonlijke aandacht en een individueel behandelplan
  • Behandeling en begeleiding volgens de nieuwste inzichten
  • Test -en meetmomenten: hoe is de vooruitgang van de klacht of revalidatie?
  • Uitgebreide trainingsfaciliteiten en hersteltraining op het sportveld
  • Veelvuldig overleg met artsen en fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten gespecialiseerd in de revalidatie na een voorste kruisbandoperatie zijn  Michelle HofmansNiels Langens en Jan Klap.
Michel Scheenloop, Michelle Hofmans, Niels Langens,Job Lomans en Jan Klap behandelen dagelijks patiënten met langdurige en complexe knieklachten.