Hoe kunnen we je helpen?

FysioSupport is een toplocatie om te revalideren na bijvoorbeeld een voorste kruisband reconstructie of na een kijkoperatie van de knie. Sinds enkele jaren vervult FysioSupport een regiofunctie wat betreft knierevalidatie. In een omtrek van 20 km om de praktijk heen kiezen steeds meer cliënten er voor om te revalideren bij FysioSupport. Een groot voordeel zijn de faciliteiten die we kunnen bieden bij deze revalidatie. Zo hebben we beschikking over meer dan 100 fitnesstoestellen en andere trainingsattributen. Vanwege de vele revalidanten kan er in deze fase in groepen getraind worden. Dit maakt revalideren leuker, maar we kunnen ook veel geleidelijker de sportbelasting opbouwen.

De revalidatie wordt middels meetinstrumenten en vragenlijsten objectief in de gaten gehouden, zodat de cliënt de hele revalidatie een duidelijk beeld krijgt hoe hij/zij er voor staat. Eventuele problemen die kunnen ontstaan worden dan ook snel gesignaleerd.

De directe communicatie met de orthopeden zorgt voor weinig tijdverlies wanneer overleg wenselijk is. Door deze samenwerkingen en door actieve nascholing gericht op knieproblematiek is er veel specialistische kennis op het gebied van knierevalidatie.

Wilt u weten wat u zelf kan doen aan uw knieklachten? Test uw klachten met de zelftest en ontvang een beweegprogramma op maat.