Hoe kunnen we je helpen?

Nekklachten

Nekklachten zoals pijn bij het opstaan, bij het omkijken of bij het spelen met de kinderen komen veel voor. De pijn kan uitbreiden naar de schouderbladen of het hoofd. In sommige gevallen straalt de pijn uit naar de arm(en) dit kan gepaard gaan met een tintelend gevoel.

Rugklachten

Voorbeelden waarbij mensen rugklachten ervaren: lang zitten, opstaan, het vangen van een bal en tillen van de boodschappen. Mensen slapen slechter, piekeren of zijn gespannen. Hoe u zich voelt, heeft invloed op de rugklachten én op het herstel.

Rugpijn in het gebied van het stuitje en de lage rug stralen soms uit naar de bil of het bovenbeen. Bij hoge rugklachten kan de pijn uitstralen richting nek, schouders en armen. Ook dit kan een tintelend gevoel geven.

Bij rugklachten is goede diagnostiek nodig om de oorzaken te vinden en deze goed te behandelen.

Onderzoek en behandeling

Onze therapeuten kunnen u helpen bij zowel chronische pijn als bij de pijn die opkomt bij specifieke activiteiten en/of bewegingen. 

Bij FysioSupport starten we met een uitgebreide anamnese om een volledig beeld van uw klachten te krijgen. Daarnaast willen we vooral weten wat uw verwachtingen zijn. Na de anamnese volgt een uitgebreid lichamelijk onderzoek, beperkingen in de rug en alle andere betrokken gewrichten en/of lichaamsregio’s brengen we in kaart. We komen tot een fysiotherapeutische diagnose van waaruit we een behandelplan opstellen.

Therapeuten gespecialiseerd in nekklachten bij FyioSupport

Diane Spanja, Job Lomans, Fernand van der Doelen, Michelle Hofmans en Karin Toonen- van der Aa zijn gespecialiseerd in nekklachten.

Therapeuten gespecialiseerd in rugklachten bij FyioSupport

Diane Spanja, Fernand van der Doelen, Michelle Hofmans en Karin Toonen- van der Aa zijn gespecialiseerd in rugklachten.